• Eerlijk
  • Innovatief
  • Duurzaam

Disclaimer

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Duidluckonline en de geleverde diensten van Duidluckonline.

Duidluckonline behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

 

Beperking aansprakelijkheid

Duidluckonline besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Duidluckonline is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Duidluckonline een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Duidluckonline. Zonder schriftelijke toestemming van Duidluckonline is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Duidluckonline aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Duidluckonline.nl Audiovisueel Presenteren

Adres Duidluck online Loggerweg 4 8042 PG Zwolle
Contact +31 38 425 4030 info@duidluck.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur